Wil je mij steunen?

Oproep

Januari 2022

Lieve volgers, zoals jullie hebben kunnen lezen heb ik eindelijk (na veel soebatten) een contract getekend bij De Geus voor een nieuw boek. Ik ga een j’accuse’ schrijven, een pamflet met de titel: ‘ik klaag aan’.

Als jullie mij een beetje kennen weten jullie ook dat ik aan systeemkritiek doe en niet bevreesd ben om namen te noemen. In een klein land als Nederland betekent dit dat mijn mogelijkheden heel beperkt zijn geworden. Niet alleen als het op media-toegang aankomt maar ook wat betreft subsidies en betaalde projecten in mijn vakgebied.

Voor het pamflet heb ik een standaard voorschot aangeboden gekregen, helaas is dit bij lange na niet toereikend voor de tijd die ik nodig heb om het te kunnen schrijven.

Mocht je het belangrijk vinden dat het boek er komt (zonder dat ik te veel tijd verlies aan andere klussen en bijbanen die al heel moeilijk te krijgen zijn) en mocht je wat kunnen missen, steun mij dan via deze Tikkie-link:
https://tikkie.me/pay/7t7mpemvkrkrpdh2qpus

Bij voorbaat heel veel dank. Ik beloof jullie dat ik er geen Multatuli-relaas van zal maken!

PS: mocht je toch liever via de gewone bank overmaken dan kan dat op: NL67RABO0321319206 t.n.v. Magdalena Adriana (M.A.) van Pagee. Voor eventuele donaties vanuit het buitenland heb je een BIC-code (of SWIFT-adres) nodig, dat is: RABONL2U. (Indien je gevraagd wordt om 11 tekens, voer dan RABONL2UXXX in.) Hoofdadres Rabobank: Croeselaan 18, 3521 CB, Utrecht, telefoonnummer: +31887226600

Mijn oproep is nadrukkelijk niet bedoeld voor mensen die zelf krap bij kas zitten, denk eerst aan jezelf. Misschien dat ik later nog een crowdfunding opzet, mocht dit niet werken, maar vond dit wel laagdrempelig zo. 🌺🌸🌼